Zalauancele au incheiat sezonul cu o infrangere

Chiar daca au pierdut in ultima etapa a campionatului, zalauancele si-au indeplinit obiectivul, clasarea pe locurile 9-11
Formatia antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu, a pierdut, sambata, in deplasare la Deva, in fata echipei Cetate din localitate, cu scorul de 24-20 (14-12), intr-o partida contand pentru etapa a XXVI-a, ultima a Ligii Nationale la handbal feminin. Zalauancele s-au prezentat la acest meci cu obiectivul indeplinit si probabil acest fapt a contat in desfasurarea partidei si implicit a rezultatului final. Insa fetele nu trebuie condamnate pentru evolutia lor, oricum aceasta partida nu mai conta deloc pentru HC Zalau. Insa, pentru Cetate Deva a fost o partida capitala, o infrangere in partida de sambata ar fi insemnat retrogradarea din Liga Nationala.
Coadalata si compania au incheiat campionatul pe locul 9, cu 22 de puncte, inregistrand 9 victorii, 4 egaluri si 13 infrangeri. Avand in vedere lotul foarte tanar si fara experienta cu care HC Zalau a evoluat in sezonul recent incheiat, putem spune ca acest loc este onorabil si ne da speranta ca pe viitor sa ne gandim la o clasare, pe o pozitie care sa duca intr-o cupa europeana.
Clasament golgetere, Trofeul “Simona Arghir Sandu”
Ada Moldovan, HC Dunarea Braila, 235 goluri; 2. Andreea Cruceanu, Rapid Bucuresti, 201; 3. Florentina Cartas, Cetate Devatrans, 198; 4. Ionela Stanca, Rulmentul Urban Brasov, 181; 5. Mihaela Ani, Universitatea Jolidon Cluj, 166; 6. Corina Demeterca, HCM Roman 155; 7. Adriana Holhos, HC Zalau, 154; 8. Barbosa Cabral Alexandrina, Rulmentul Urban Brasov, 149; 9. Melinda Geiger, HCM Baia Mare, 146; 10. Catalina Cioaric, HC Otelul Galati, 143.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *