septembrie 24, 2023

Zalauan de 24 de ani arestat pentru trafic de migranți in Germania

0

Polițiștii din cadrul Compartimentului Urmariri din cadrul IPJ Salaj l-au prins în dimineața zilei de marți, 14 iunie, pe zalauanul Tuns Dan Costel, de 24 de ani, pe numele caruia fusese emis un mandat european de arestare de catre autoritațile germane, pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți.
Barbatul a fost prezentat pe 15 iunie Curții de Apel Cluj, care a confirmat mandatul european de arestare și a emis un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, stop_coloana urmând a fi demarate procedurile de extradare catre autoritațile germane, conform unui comunicat remis de IPJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut