Zălăuan arestat pentru tâlhărie

Un zălăuan de 23 de ani a ajuns în arest preventiv după ce a bătut un bărbat și i-a furat 400 de lei. Marți, 16 ianuarie, tânărul a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Asta după ce, în aceeași zi, la ora 02.18, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat de 35 de ani că, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Zalău, unde locuiește cu chirie, ar fi fost amenințat cu acte de violență și ulterior agresat fizic de tânărul de 23 de ani, care i-ar fi sustras 400 de lei din buzunar.

Miercuri, 17 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au prezentat pe tânărul de 23 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

foto cu caracter informativ

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *