Zălăuan acuzat de șantaj și corupere sexuală a minorilor

Un bărbat din Zalău a ajuns în arest, acuzat de șantaj, coruperea sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare. Acesta a fost ridicat de polițiști în urma a două percheziții efectuate joi, 5 aprilie, în locuința sa din municipiu de către polițiștii Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri utile cauzei.

Pe baza probelor existente, polițiștii au dispus reținerea bărbatului în arestul IPJ, urmând ca acesta să fie dus în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

“Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, precizează polițiștii sălăjeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *