noiembrie 27, 2022

Zalau Value Centre – Noul Mall si-a deschis pe deplin portile. Vezi ce spun primarul Zalaului si presedintele CJ Salaj despre aceasta deschidere

Dupa ce cu o zi inainte cel mai mare hypermarket din Zalau si-a deschis portile, joi 7 noiembrie 2019, a venit randul si celorlalate magazine din cadrul Zalau Value Centre, sa o faca. Aceasta deschidere este o trecere la un alt nivel, pentru standardul de viata cu care am fost obisnuiti pana acum, pe meleagurile noastre salajene. Credem ca suntem in asentimentul multora, cand spunem ca drumurile pentru a face shopping-uri prin orasele din judetele invecinate se vor rari, cu economsirile de rigoare, atat de timp si cat si de carburant. In sfarsit, avem si noi un loc de shopping si intalnire, mai aproape de standardele occidentale, cu o parcare generoasa, cu oferte multiple si variate de produse, pentru toate buzunarele. Speram ca intr-un viitor cat mai apropiat vom avea in completare si un cinematograf. Cu toate acestea putem sa spunem ca s-au terminat vremurile, cand din lipsa unei reale concurente in orasul nostru, eram determinati sa acceptam, sa cumparam produse care nu isi justificau pretul. Evident ca aceasta deschidere va pune o presiune pe preturile marfurilor vandute in oras, astfel ca anumite magazine, mai ales cele din centrul istoric, vor cunoaste o perioada de stagnare, unele cu siguranta vor fi inchise, iar alte vor supravietuii, doar in masura in care vor fi capabile sa ofere altceva, decat au facut-o pana acuma.

rn

In ce priveste aceasta deschidere, chiar daca pentru unii poate parea exagerata, dati-ne voie sa o consideram un moment istorica. De aceea am considerat oportun sa aflam si parerea celor care reprezinta comunitatea locala si judeteana fata de acest moment.

rn

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt "Efect benefic pentru comunitate":

rn

"Demersurile pe care investitorul centrului comercial Zalau Value Centre le-a intreprins in municipiu au prins contur, inaugurarea mall-ului fiind un moment important pentru comunitatea noastra. Este o investitie de aproape 18 milioane €, care creaza, pe langa un ambient placut si 600 de locuri de munca. Apreciez ca acest tip de proiecte au efect benefic pentru comunitate si vor duce, pe langa investitiile administratiei locale, la cresterea nivelului de trai si transformarea Zalaului intr-un oras cu adevarat european" ne-a declarat edilului orasului.

rn

Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc, "avem o investitie cu avantaje multiple pentru salajeni":

rn

"Deschiderea primului hipermarket din Zalau ofera locuitorilor orasului. dar si judetului posibilitatea de a avea mai la indemana o oferta de produse si servicii mult mai mare decat pana acum. Produsele alimentare si nealimentare foarte diverse precum si serviciile conexe pot face din noul hipermarket un punct de atractie. Oferta bogata si numarul mare de sortimente, spatiile comerciale si nu numai acopera o cerere care pana acum salajenii o puteau satisface doar in afara judetului. Daca adaugam la asta si locurile de munca nou create, avem o investitie cu avantaje multiple pentru salajeni" a spus presedintele Consiliului Judetean Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *