octombrie 1, 2022

Zalău: Tribuna Stadionului a fost modernizată

Lucrările de reabilitare a tribunei Stadionului Municipal Zalău au fost finalizate, urmând a fi efectuată recepția lucrărilor în perioada următoare de o comisie de recepție.

Lucrările realizate la tribună au constat în decopertarea și curățarea pardoselilor din beton, în scopul pregătirii suprafeței tribunei; refacerea tribunei, inclusiv hidroizolarea, etanșarea, rostuirea și sigilarea întregii suprafețe și izolarea pereților exteriori ai tribunei cu termosistem. De asemenea, au fost montate 1565 de scaune noi. Pe parcursul lucrărilor a apărut necesitatea efectuării unor lucrări suplimentare privind ”repararea, recondiţionarea şi rebordurarea rigolei pentru captarea şi dirijarea spre canalizare a apelor pluviale, situată între tribună şi pista de atletism; reabilitarea şi refacerea căilor de acces şi de defluire a publicului la şi dinspre tribune şi din incinta arenei sportive, începând de la intrarea în stadion şi continuând cu zonele din vecinătatea tribunei şi a pistei de atletism cu terenul de joc, inclusiv zona cuprinsă între tribuna de joc şi gardul exterior înspre Hostelul Sport. Lucrările aflate în derulare au dezvăluit o serie de alte deficienţe (constatate ulterior) şi pentru care trebuiesc realizate următoarele: refacerea (repararea) pardoselei de beton de la casa scării până la poarta nr. 2 (ieşirea laterală) – lucrări privind redimensionarea rigolei acoperită parţial cu pământ situată între tribună şi pista de atletism, înspre zona tabelei de marcaj pe o lungime de 180 metri liniari, pentru captarea apelor pluviale care pot inunda pe acea pistă de atletism şi terenul gazonat – refacerea (repararea) unor porţiuni de tâmplărie PVC (uşi şi ferestre) în suprafaţă de 12 mp care după demontare s-a constatat că nu pot fi reutilizate (datorită degradării) – refacerea (repararea) pardoselei de beton din faţa tribunei (168 mp) – refacerea pereţilor şi acoperişului tunelului de acces dinspre vestiare spre teren /S”, se arăta în referatul de specialitate aferent proiectului de hotărâre de alocare a banilor necesari finalizării investiției. Sumele au fost alocate la solicitarea Direcției Patrimoniu în luna iulie, lucrările fiind finanțate din bugetul local al Municipiului Zalău.

Executantul lucrărilor a fost firma Avril SRL, iar totalul investiției la Stadionul Municipal este de 535 de mii de lei.

1 thought on “Zalău: Tribuna Stadionului a fost modernizată

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.