Zalău: Trenulețul lui Moș Crăciun, noua distracție de iarnă a copiilor

De pe Platou până la Silvania, Trenulețul lui Moș Crăciun îi distrează pe copii gratuit, zilnic, între orele 16.00 și 21.00, până după Bobotează.

După cum anunță viceprimarul Teodor Bălăjel, cu trenulețul se pot plimba copiii cu vârste până la 14 ani, serviciul de divertisment fiind posibil prin sponsorizarea oferită de o persoană juridică, Primăria Zalău încheind un protocol în acest sens.

”Trenulețul lui Moș Crăciun îi plimbă de azi pe copiii din Zalău gratuit în decorul de sărbătoare din centrul orașului, pe platoul din fața Prefecturii și pe noua stradă Unirii, unde iluminatul festiv este deosebit, iar cei mici se pot simți ca într-o poveste frumoasă de Crăciun. Sărbătorile de iarnă sunt în primul rând pentru copii, așa că am căutat să le dăm prilej de bucurie. Am reușit să aducem acest trenuleț care va plimba toți copiii din Zalău sub 14 ani care doresc să vadă centrul Zalăului din trenul frumos împodobit cu lumini și în sunet de colinde, începând de azi până în 10 ianuarie, în fiecare zi de la ora 16.00 la ora 21.00. Am căutat sponsorizare, pentru că recenta ordonanță care limitează drastic cheltuielile publice ne-a ridicat probleme în privința manifestărilor de sărbători. Și am găsit oameni cu inimă mare, care știu ce înseamnă spiritul Crăciunului. Primăria Municipiului Zalău a încheiat un protocol de colaborare cu firma Miniride SRL, care a fost de acord să pună la dispoziție gratuit acest serviciu de divertisment pentru copii. Așteptăm părinții la o plimbare împreună cu copiii prin centrul Zalăului, pe strada Unirii, de acum stradă pietonală, cu iluminat și decoruri deosebite, într-o atmosferă deosebită”, a anunțat joi seara, Teodor Bălăjel pe pagina sa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *