septembrie 24, 2023

Zalău: Șofer depistat sub influența substanțelor psihoactive

0

Joi, 29 decembrie, la ora 03.30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier Zalău au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani, din Zalău.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit negativ, însă în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența unor substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Conducătorului autoturismului i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut