Zalău: Se scot la licitație locuri de parcare

SADP Zalău organizează o nouă serie de licitații, pentru a închiria 10 locuri de parcare.

Licitațiile, organizate în data de 12 decembrie, vizează străzile Stadion, B. P Hașdeu și Dumbrăvița, iar ultima zi de înscriere este data de 11 decembrie, ora 13.00.

Cererile de participare la licitaţii se depun, de luni până joi, în intervalul orar 7.00-15.30, iar vineri, în intervalul orar 7.00-13.00, la sediul SADP Zalău, Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 68.

Pentru persoanele fizice sunt necesare în momentul depunerii cererii actul de identitate în original și certificatul de înmatriculare a autoturismului, cu ITP valabil la data înscrierii, în original.

Pentru persoanele juridice sunt necesare certificatul de înregistrare a firmei sau alte acte care dovedesc că solicitantul are sediul social sau punct de lucru în imobilele care au dreptul să participe la licitaţie, în original, și certificatul de înmatriculare al autoturismului, cu ITP valabil la data înscrierii, în original.

Pentru o adresă din imobil se poate atribui un singur talon de participare, indiferent de numărul deţinătorilor de autovehicule care îşi au domiciliul, reședința, sediul sau punctul de lucru la adresa din imobil.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *