Zalău: Se închide podul de pe strada Coposu

Zalău: Se închide podul de pe strada Coposu

Începând de săptămâna viitoare, de marți, circulația va fi închisă pe podul de pe strada Corneliu Coposu. Construcția veche urmează a fi demolată și se va construi un pod nou.

“În perioada 2 mai – 15 iulie, traficul rutier va fi închis pe strada Corneliu Coposu, din zona sensului giratoriu de la intersecția străzii Gheorghe Doja cu strada Corneliu Coposu, până la intersecția străzii Corneliu Coposu cu strada Avram Iancu. Aceste restricții vor fi impuse pentru realizarea lucrărilor de demolare a podului existent și de construire a unui pod nou, aferent obiectivului de investiții <Modernizare coridor integrant de mobilitate urbană, axa est-vest str. Avram Iancu-Corneliu Coposu>”, a anunțat Primăria Zalău.

În perioada execuției lucrărilor, circulația rutieră va fi deviată pe rute ocolitoare.

Autovehiculele care vor circula pe relația Cluj-Napoca-Satu Mare, din sensul giratoriu de la intrare în oraș vor circula pe străzile Gheorghe Doja – Avram Iancu – Corneliu Coposu

Autovehicule cu masa totală maxim autorizată >7,5 tone, care vor circula pe relația Satu Mare – Cluj Napoca, din sensul giratoriu de pe pasarela de la gară vor circula prin localitățile Crișeni, Mirșid, Popeni, Jibou, Creaca și Românași.

Circulația riveranilor de pe străzile Parcului, Lacului, Tipografilor și Episcopiei se va efectua pe strada Tipografilor.

Pentru asigurarea circulației rutiere în bune condiții pe această stradă, Societatea Citadin a demarat lucrări de reabilitare a părții carosabile.

În perioada execuției lucrărilor, circulația pietonilor în condiții de siguranță va fi asigurată prin montarea unei pasarele pietonale în proximitatea podului. Totodată, zilele acestea vor fi montate indicatoare rutiere și se vor executa marcaje rutiere temporare pentru reglementarea circulației, precizează municipalitatea.

About Author

2 Comments

  1. Anonim

    De ce s-a construit podul între 2 mai și 15 iulie? Pentru că constructorii au aflat că timpul zboară când stai să te gândești cum să începi lucrarea și așa s-au trezit în mijlocul verii!

  2. Gheorghe Doja

    Logic era ca traficul greu sa fie deviat pe centurã. Camioanele cu număr de Ucraina și pana acum treceau pe Gheorghe Doja. Ca sa nu mai vorbim de transporturile de pământ excavat care de pe Doja o iau pe strada Crasnei. Or fi având și acele camioane sub 7,5 tone?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *