septembrie 25, 2023

Zalău: Se circulă din nou pe podul de pe strada Corneliu Coposu

1

S-a reluat circulația pe podul de pe strada Corneliu Coposu din municipiu. Lucrările care permit circulația autovehiculelor și pietonilor au fost finalizate.

În cadrul proiectului de investiții “Modernizare coridor integrant de mobilitate urbană, axa est-vest str. Avram Iancu – Corneliu Coposu”, podul de pe strada Corneliu Coposu a fost demolat, fiind construit altul.

Au fost finalizate lucrările propriu-zise de structură, a fost amenajată partea carosabilă, au fost realizate trotuarele și montați parapeții de protecție.

În perioada următoare se vor amenaja trotuarele care duc la pod, va fi amenajată albia văii și vor fi realizate marcajele rutiere.

Proiectul de investiții este finanțat din fonduri europene, lucrările sunt executate de Societatea Avril, iar valoarea contractului de lucrări este de peste 2.8 milioane lei.

1 thought on “Zalău: Se circulă din nou pe podul de pe strada Corneliu Coposu

  1. Minunat,acum incercat sa dati fonduri pentru programul ”RABLA LOCAL””nu de alta dar aceste autoturisme ocupa multe parcari/locuri care ar fi benefice altor propietari!!!…ps;ocup 2 locuri cu doua rable:)))))succes primarului!!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut