septembrie 24, 2023

Zalău: Se caută soluții pentru fluidizarea traficului în zona Tudor Vladimirescu – Porolissum

4

Realizarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Porolissum pare să fie cea mai bună soluție pentru fluidizarea traficului în zonă.

Admnistrația locală a avut deja discuții pe marginea acestui subiect și cu polițiștii de la Rutieră, iar miercuri, 28 iunie, primarul Ionel Ciunt a mers la fața locului cu constructorul.

“Împreună cu constructorul, am efectuat o vizită în teren pentru a identifica varianta optimă pentru realizarea unui sens giratoriu pe strada Porolissum, la intersecție cu strada Tudor Vladimirescu. Suntem preocupați de implementarea celei mai bune soluții, care, cu siguranță, va fluidiza traficul pe această arteră aglomerată din oraș.

De asemenea, printr-un proiect finanțat din fonduri europene, străzile Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății vor intra în reabilitare, iar trotuarele vor fi reamenajate. Odată finalizate lucrările, circulația pe aceste străzi va fi mult îmbunătățită.

Astfel, cele două investiții vor contribui semnificativ la decongestionarea traficului în această zonă a municipiului”, spune primarul Ionel Ciunt.

Takacs Zoltan, consilier local USR : Probleme sunt și în zona blocului Dalia!

Consilierul local USR Takacs Zoltan aduce în discuție o altă zonă problematică din municipiu, unde circulația este, de multe ori, gâtuită. La mică distanță de intersecția avută în vedere de administrația locală pentru a face un sens giratoriu, avem intersecția de la blocul Dalia, unde nervii șoferilor sunt puși zilnic la încercare.

“O altă problemă majoră este intersecția între strada Tudor Vladimirescu și strada Fabricii (Bloc Dalia). Sper ca și acolo sa se găsească o posibilitate de semaforizare sau sens giratoriu, traficul acolo este un dezastru, un pericol imens”, punctează consilierul local USR.

4 thoughts on “Zalău: Se caută soluții pentru fluidizarea traficului în zona Tudor Vladimirescu – Porolissum

  1. Actuala conducere de la Primăria Zalău este capabilă să rezolve problemele care apar în dezvoltarea Zalăului. D-nii Ciunt, Bălajel și ceilalți din conducere au dovedit că sunt conducătorii de care avem nevoie pentru ridicarea Zalăului la standardele cele mai înalte de municipiu UE. Mă bucur că i-am votat !

  2. Nu doar acolo sunt probleme, tot orasul este blocat. Angajati o firma specializata, care sa dea solutii pentru optimizarea traficului. Astea nu se fac dupa ureche, de cei neavizati.

  3. Andrei, după cum scrii precis ești un bugetar care aspiri la o funcție mai bună. Și asta în actuala legislatură, că la anul nu se știe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut