Zalău: Se caută director pentru Serviciul de Administrare a Domeniului Public

Primăria Municipiului Zalău scoate la concurs postul de director al Serviciului de Administrare a Domeniului Public. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 7 februarie. Concursul pentru ocuparea postului vacant constă în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă, programată în data de 21 februarie, și proba interviului, care se va susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Funcţia contractuală de conducere de director – grad II al Serviciului de Administrare a Domeniului Public Zalău presupune un program de lucru de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână.

În momentul de față, postul este deținut de inginerul Marcel Adridan.
Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti; să fie absolvenți cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei contractuale ori cu diplomă echivalentă; să aibă – minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare.
Bibliografia şi actele necesare pentru înscrierea la concurs sunt afişate la sediul primăriei şi pe pagina de internet www.zalausj.ro.

SADP Zalău este un serviciu public de interes local, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local. Primarul și administratorul public al municipiului coordonează şi controlează activitatea Serviciului de Administrare a Domeniului Public.

SADP Zalău se ocupă cu semnalizarea rutieră și managementul traficului; administrarea, amenajarea, întreținerea și exploatarea parcărilor; administrarea, exploatarea, întreținerea și modernizarea piețelor; activitatea de pregătire a secțiilor de votare atunci când sunt alegeri.

Potrivit datelor privind transparența veniturilor salariale din cadrul Serviciului de Administrare a Domeniului Public Zalău, salariul de bază al directorului (studii superioare, grad II) este de 11.000 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut