Zalău: Scurgere de gaz pe strada Dumbrava

Pompierii au fost alertați miercuri dimineața că pe strada Dumbrava din Zalău se simte miros de gaz.

A intervenit un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Zalău care a balizat zona și a asigurat măsurile PSI, iar un echipaj al distribuitorului de gaze a remediat defecțiunea.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Porolissum” Sălaj atrag atenția popuației să reacționeze imediat atunci când simt miros de gaz, pentru a fi evitate tragediile.

”Atenție la gaze! Ce faci dacă simți miros de gaz?

Din cauza scăpărilor de gaze, zeci de familii sunt afectate anual prin pierderea de vieți omenești și distrugerea locuințelor. Evenimentele generate de scăpările de gaze pot fi prevenite! Nu-ți asuma niciun risc: respectă regulile de siguranță Utilizați corect aparatele de gătit sau sobele de încălzit! Apelați la specialiști atunci când sesizați probleme la instalațiile interioare de gaz! La montarea buteliilor de aragaz, verificarea etanșeității trebuie să se facă în mod corect, fără flacără și, nu în ultimul rând, buteliile trebuie să fie închise după utilizarea lor”, transmit reprezentanții ISU Sălaj.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067906682577

About Author

One Reply to “Zalău: Scurgere de gaz pe strada Dumbrava”

  1. Eon a închis sediul din Zalău, nu mai răspund la telefoane de când cu liberalizarea liberalilor, cui să te adresezi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *