noiembrie 29, 2022

Zalau – Scandal intre patru tineri in fata unui local (video)

Sambata, 11 ianuarie 2020, la ora 23.09, Politia a fost sesizata despre faptul ca in zona unui local din municipiu are loc un scandal.

rn

Ajunsi la fata locului, politistii au aplanat scandalul si au identificat persoanele implicate. Este vorba despre patru tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 32 de ani, toti din municipiul Zalau.

rn

in cauza, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunea de tulburare a ordinii si linistii publice, dar si pentru administrarea intregului probatoriu.

rn

Pana in prezent nu au fost depuse plangeri pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

rn

(video sursa facebook)

rn

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *