Zalău: Sancțiuni de aproape 90 de mii de lei aplicate de polițiștii de la Municipiu, în doar șapte zile

Polițiștii Biroului Ordine Publică și ai Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au aplicat, în perioada 7-14 iulie, 465 de sancțiuni contravenționale în cadrul acțiunilor derulate pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru siguranța traficului rutier.

Au fost reținute și 21 de permise de conducere, din care trei pentru conducere sub influența alcoolului, trei pentru depășiri neregulamentare și două pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Peste 350 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului siguranței rutiere, alte 99 de sancțiuni au fost aplicate la Legea 61/1991, opt la Ordonanţa de Urgenţă 97/2005 privind domiciliul şi reşedinţa, iar patru au făcut obiectul altor abateri.

”Timp de o săptămână, poliţiştii Biroului de Ordine Publică, împreună cu colegii lor de la Biroul Rutier, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău, au fost prezenţi în teren pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru siguranţa traficului rutier. Peste 460 de sancţiuni au fost aplicate şi 21 de permise de conducere au fost reţinute. Valoarea totală a sancţiunilor este de 87.166 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, 21 de permise de conducere, dintre care şapte pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, trei pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, trei pentru depăşire neregulamentară, două pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar diferenţa au fost reţinute pentru alte abateri de la normele rutiere. Totodată, au fost reţinute, până la remedierea deficienţelor şi şase certificate de înmatriculare”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut