decembrie 1, 2022

Zalau – Sala de sport de pe strada Salcamilor mai aproape de realizare

Miercuri, 6 noiembrie 2019, sedinta extraordinara a Consiliul Judetean Salaj a fost extrem de scurta, nici bine nu a inceput la ora 9:00, ca in cinci minute s-a si terminat. Pe masa consilierilor judeteni s-au aflat doua proiecte legate de construirea si dotarea salii de sport de pe strada Salcamilor prin subprogramul "Sali de Sport".

rn

In primul proiect au fost aprobati indicatori tehnico-economici, faza de studiu de fezabilitate, pentru obiectivul de investitie "Construire si dotare sala de sport, strada Salcâmilor nr.1, municipiul Zalau, judetul Salaj", finantat prin Programul national de constructii de interes public sau social, derulat de Compania Nationala de Investitii C.N.I.-S.A.. Valoarea totala a investitiei este de 11.738.197 lei (2.479.866 euro)

rn

Prin al doilea proiect de hotarâre s-a aprobat cofinantarea obiectivului de investitie "Construire si dotare sala de sport, strada Salcâmilor nr.1, municipiul Zalau, judetul Salaj", finantat prin Programul national de constructii de interes public sau social, derulat de Compania Nationala de Investitii C.N.I.-S.A.. Din suma prezentata anterior, valoarea confinatarii Judetului Salaj este de 122.021, lei, adica 23.666 euro-curs BNR din 5 august 2019.

rn

Cele doua proiecte au fost aprobate in unanimitate de catre consilieri judeteni si urmeaza sa fie tranmise CNI pentru a realiza obiectivul de investitii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *