decembrie 7, 2022

Zalau, PUG- propunerile preliminare disponibile pentru consultare

Primaria Municipiului Zalau a anuntat finalizarea propunerilor preliminare a actualizarii Planului Urbanistic General (PUG) si Regulamentul Local de Urbanism aferent acestuia (RLU). Printre propuneri se regasesc solicitari de modificarea a indicilor urbanistici in cartiere, mai multe solicitari de introducere a unor terenuri in intravilanul localitatii, solicitari de intrari in legalitate pentru nerespectari de proiect, etc.

rn

Pentru cei interesati, documentatia cu propunerile preliminare este disponibila pentru consultare pâna la sfarsitul anului 2019, pe holul Primariei Municipiului Zalau, in zilele de luni, miercuri, joi și vineri intre orele 7:30-16:30, iar marti intre orele 7:30-18:30. De asemenea, planul de urbanism poate fi accesat si pe site-ul oficial al Primariei Municipiului Zalău, www.zalausj.ro, sectiunea Anunturi Publice – Actualizare PUG 2010.

rn

Mai multe detalii se pot obtine de la Servicul Urbanism si Amenejarea Teritoriului, in zilele de marti, miercuri si joi intre orele 13:00-15:00.

rn

Marti, 3 decembrie 2019, este ultima data cand se mai pot depune in scris la Centrul de Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Municipiului observatii, opinii si sugestii cu caracter de recomandare referitor la acest PUG.

1 thought on “Zalau, PUG- propunerile preliminare disponibile pentru consultare

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *