noiembrie 29, 2022

Zalau-Primarul a cerut consilierilor locali sa-si doneze indemnizatia pentru a premia elevi si profesori

Primarul Ionel Ciunt, in cadrul sedintei Consiliului Local, de joi 28 noiembrie 2019, a avut o interventie si o rugaminte catre consilierii locali si anume de a dona indemnizatia pe luna decembrie, pentru a premia elevii (sefi de promotie) si o parte dintre profesori.

rn

"Stiti ca mi-am facut foarte multi prieteni in randul colegilor si din Primarie si din institutiile subordonate prin neacordarea voucherelor de vacanta. Am apreciat si sunt de aceeasi parere ca sumele respective au putut fi si-au fost folosite pentru urgentele care le-am avut in Municipiu. In spirit de solidarietate va propun si dumneavoastra, ca din ultima indemnizatie pe care o luati de consilier sa constituim un fond din care sa premiem in luna ianuarie toti sefii de promotie si o parte din profesori" a cerut primarul Ionel Ciunt in interventia sa.

rn

Conform celor spuse de primarul, lista cu donatii se va deschide cu demnitarii Primariei Zalau (primar, viceprimar si administratorul orasului). Imediat dupa interventia si rugamintea primarului Ciunt, consilierul PMP Adrian Popan inainte de a aborda problemele legate de trafic cauzate de iesirea de la Scala si de parcarea de vis-a-vis de Spital, si-a aratat disponibilitatea de a-si dona indemnizatia pe luna decembrie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *