Zalău: Primăria primește oferte pentru construirea parcărilor etajate

Cu finanțare de 5 milioane de lei de la Guvern, la care se adaugă buget propriu alocat, Primăria Zalău derulează procedura de licitație pentru construirea parcărilor etajate de lângă Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 și de lângă Spitalul Vechi.

Termenul pentru depunerea ofertelor este 1 aprilie. Contractul de lucrări pentru amenajarea celor două parcări etajate – proiectare, execuție și asistență tehnică din partea proiectantului – se află în acest moment în procedură de licitație.

Proiectul privind parcarea etajată de la Spitalul de Boli Infecțioase include și reconfigurarea zonei, după ce garajele de acolo au fost demolate și a fost dezafectat un punct termic aflat în stare avansată de degradare.

”Contractul de lucrări (proiectare, execuție şi asistenţă tehnică din partea proiectantului) pentru obiectivele de investitii Lot nr. 1 <Amenajare parcare etajat[ în zona Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1, str. Gheorghe Doja> şi Lot nr. 2 <Amenajare parcare etajatǎ şi reconfigurarea zonei Spitalului de Boli Infecţioase, cartier Porolissum, str. Lt. Col. Teofil Moldoveanu> se află în licitație publică, având termen de depunere a ofertelor 1 aprilie 2024. În cadrul acestor două proiecte numărul locurilor de parcare va fi suplimentat semnificativ, fiind amenajate câte 37 de locuri de parcare în fiecare zonă”, precizează municipalitatea.

Principalele investiții care urmează să fie realizate cuprind lucrări de asigurare a utilităților necesare funcționării obiectivului, realizare corp de clădire, finisaje interioare și exterioare, amenajări exterioare, lucrări de drumuri și circulație și amenajare spații verzi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *