Primăria Zalău intenționează să amenajeze două parcări etajate în oraș, pentru a rezolva, parțial, criza locurilor de parcare din municipiu. Un ar urma să fie amenajată în cartierul Porolissum, iar cealaltă pe strada Gheorghe Doja.

Ca o primă etapă, primăria a făcut publice anunțurile privind decizia etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Sălaj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Concret, municipalitatea are în plan amenajarea unei parcări etajate D+P și reconfigurarea zonei Spitalului de Boli Infecțioase, din cartierul Porolissum, strada Lt. Col. Teofil Moldoveanu, precum și amenajarea unei parcări etajate în zona Grădiniței cu program prelungit nr. 1, de pe strada Gheorghe Doja.

Proiectele deciziilor de încadrare şi motivele care le fundamentează pot fi consultate la sediul APM Sălaj, precum şi la adresa de internet: http://apmsj.anpm.ro.  

Publicul interesat poate înainta comentarii sau observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.