ianuarie 28, 2023

Zalău: Pensionarii își pot reînnoi cardurile Transurbis pentru 2023

Conducerea Transurbis Zalău informează că, începând de luni, 05 decembrie 2022, se pot reînnoi titlurile de călătorie sub formă de “card pensionar” pentru anul 2023.

Fiecare “card pensionar” are valabilitate un an, iar beneficiarul are obligația de a valida cardul la fiecare urcare în autobuz.

Documentele necesare pentru reînnoirea cardului de călătorie cu autobuzele locale sunt: copie și original cupon de pensie sau copie și original decizie de pensionare; copie și original BI/ CI; cerere și declaratie pe propria răspundere pentru eliberarea gratuită a cardului de călătorie pe mijloacele de transport ale S.C. Transurbis S.A. și cardul de călătorie deținut de beneficiar.

Punctele de eliberare a cardurilor sunt: Cartier Brădet, str. Gh. Doja – de luni până duminică, în intervalul orar 06:00 – 23:00; Clădirea Transilvania (Piața Iuliu Maniu) – de luni până vineri, în intervalul orar 6:00 –   22:00 și sâmbata în intervalul orar 7:00 – 15:00; Uz Casnic (str Armoniei) – de luni până vineri, în intervalul orar 6:00 – 22:00 și sâmbăta în intervalul orar 7:00 – 15:00.

De această facilitate pot beneficia pensionarii cu domiciliul sau reședința în Municipiul Zalău, indiferent de vârsta sau motivele de pensionare, precum și persoanele vârstnice definite conform art.1, alin.4 din Legea 17/2000 republicată, privind asistența socială a persoanelor vârstnice (adică persoanele care au împlinit vârsta de pensionare stabilită de lege), inclusiv copiii care beneficiază de pensie de urmaș, cu domiciliul în Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut