septembrie 30, 2022

Zalău: Patru puncte de prim ajutor pe perioada caniculei

În urma hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Zalău, Primăria amenajează patru puncte de prim ajutor pe perioada caniculei. Cele patru puncte au fost stabilite la Piața Astralis, Piața centrală, Parcul Central Municipal și langă sediul Crucii Roșii Sălaj.

”În urma adoptării Hotărârii Nr.2 din 21 iulie 2022 privind acordarea de asistență medicală de prim ajutor şi de adăpostire a populaţie pentru valul de căldură în intensificare și disconfort termic accentuat pentru perioada următoare, de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Zalău, Primăria municipiului Zalău, va amenaja și activa mai multe puncte de prim ajutor şi hidratare a populației, prin dotare cu aer condiționat sau ventilatoare și apă potabilă””, informează Biroul de presă al municipalității.

Corturile vor fi deschise populației în intervalul orar 11.00-16.00. Vineri, 22 iulie, permanența la corturi va fi asigurată de personal specializat al Crucii Roșii Sălaj, iar sâmbătă, 23 iulie, personalul care să acorde asistență populației va fi asigurat de Direcția de Asistență Socială Zalău.

Totodată, CLSU Zalău interzice utilizarea focului deschis pentru arderea de miriști, a vegetației uscate și a resturilor vegetale în perioadele de secetă și în zonele afectate de uscăciune avansată.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.