noiembrie 30, 2022

Zalau- "Olimpism-Spirit, Principii, Valori" marsul pe biciclete restrictioneaza circulatia

Joi, 14 noiembrie 2019, va avea loc in Zalau, marsul pe biciclete in cadrul proiectului educational "Olimpism-Spirit, Principii, Valori", organizat de Liceul Pedagogic "Gheorghe Sincai". In contextul acestui mars, Primaria Zalau a anuntat restrictionarea partiala a circulatiei rutiere in intervalul 10:50-12:00. 

rn

In cei priveste pe participanti la mars , deplasarea se va face pe o singura banda de circulatie a urmatorului traseu: iesirea de pe str. Closca, din zona Liceului Pedagogic "Gheorghe Sincai" – str. Andrei Muresanu – traversare în zona Colegiului Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" – iesire pe B-dul Mihai Viteazul – intersectia de la ceas – Piata 1 Decembrie 1918 – str. Unirii – str. Simion Oros – intersectia cu str. 22 Decembrie 1989 – intersectia cu B-dul Mihai Viteazul – continuare pe B-dul Mihai Viteazul pâna la sensul giratoriu de la Sala Sporturilor – retur pe B-dul Mihai Viteazul pâna pe Platoul de marmura.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *