Zalău: Nimeni nu a trecut proba scrisă pentru șefia Corp control

Marți, zi cu ghinion pentru cei doi candidați la concursul pentru funcția de director al Direcției Corp Control din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Zalău. Niciunul din ei nu a obținut punctajul necesar pentru a fi admiși la proba scrisă.

Potrivit rezultatelor publicate la ora 16.00, pe site-ul Primăriei, Laurențiu Ghiuruțan a obținut 55 de puncte, iar candidatul anonim, din Cluj, doar 29 de puncte. Ambii au fost declarați respinși, însă au posibilitatea să depună contestații până miercuri, 6 iulie, la ora 16.00, conform regulamentului de organizare și desfășurare a concursului.

Acest concurs a fost primul organizat pentru ocuparea funcției de Director la Direcția Corp control după decesul subit, în noiembrie 2020, a fostului director Ștefan Jugrestan.

În prezent, director interimar este unul dintre cei doi candidați respinși, Laurențiu Ghiuruțan, desemnat la conducerea Direcției în luna martie 2021.

Dosarele s-au putut depune până la data de 21 iunie, la ora 16.00. Selecția dosarelor s-a realizat în termen de 5 zile lucrătoare de la termenul de depunere a dosarelor. Proba scrisă a avut loc marți, 5 iulie, la ora 10:00.

Cea de-a treia probă a concursului, interviul, în condițiile respingerii ambilor candidați, nu se va mai susține. Însă, în cazul în care unul dintre candidați sau ambii va/vor depune contestație și rezultatul va fi acela de promovare a probei scrise, interviul va avea loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

2 thoughts on “Zalău: Nimeni nu a trecut proba scrisă pentru șefia Corp control

  1. De unde se vede că la unii cu cât pălăria este mai mare, că atât mintea este mai mică. Dar stați liniștiți. Se va contesta și se va dovedi că examinatorii au fost nepregătiți.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.