octombrie 3, 2023

Zalău: Lucrări de reabilitare pe străzile Tipografilor și Episcopiei

0

În municipiu, se lucrează în această perioadă la reabilitarea și modernizarea străzilor Tipografilor și Episcopiei.

Până în prezent au fost realizate lucrări pe strada Tipografilor, de la intersecția cu strada Corneliu Coposu până la intersecția cu strada Lacului. Investițiile includ realizarea unei noi rețele de canalizare pluvială, realizarea canalelor subterane pentru rețelele de telecomunicații, extinderea iluminatului public cu corpuri de iluminat LED, montarea de borduri carosabile și asfaltarea părții carosabile. În perioada următoare, vor fi configurate și amenajate și trotuarele.

Urmează să se intervină și pe tronsonul străzii Tipografilor, de la intersecția cu strada Lacului până la intersecția cu strada Episcopiei, cu continuarea lucrărilor pe strada Episcopiei. În zonele menționate vor fi realizate investiții similare celor de pe strada Tipografilor.

Lucrările sunt executate de Citadin Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut