septembrie 29, 2023

Locurile destinate încărcării mașinilor electrice, folosite pe post de parcări

1

Locurile destinate încărcării mașinilor electrice au ajuns să fie folosite ca locuri de parcare, în mai multe zone din municipiu.

Problema a fost semnalată de șoferii care au încercat, în zadar, să găsească un loc liber la stațiile de încărcare.

“Doresc să încarc mașina. Plin de mașini care nu au nicio legătură cu acele locuri de parcare. Ieri am venit de 2 ori. Plin de rable. Indiferent de ora din zi, tot așa e. Și acum stau în parcare, așteptăm să binevoiască careva să iasă”, spune un zălăuan, într-un mesaj trimis primăriei.

Administrația locală atrage atenția șoferilor să nu mai folosească aceste locuri pentru parcarea mașinilor. În caz contrar, vor fi amendați.

“în urma instalării stațiilor de încărcare a autovehiculelor electrice sau hibrid, polițiștii locali au intervenit la solicitările cetățenilor care doresc să beneficieze de acest serviciu și au locurile ocupate. În acest sens, solicităm cetățenilor să nu parcheze în locurile destinate acestora, pentru a nu fi nevoiți să luăm măsuri de sancționare împotriva lor”, a transmis Primăria Zalău.

1 thought on “Locurile destinate încărcării mașinilor electrice, folosite pe post de parcări

  1. Ala care numeste rable celelalte mașini parcate ,sa se gândească ca nu toată lumea iși poate permite sa își cumpere mașini electrice,Sa ii fie rușine cetățeanului respectiv,nu toți suntem ,,bogați, .

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut