Zalău: Loc de joacă nou și teren multifuncțional în Porolissum

Zalău: Loc de joacă nou și teren multifuncțional în Porolissum

Un nou loc de joacă și un teren de sport multifuncțional s-au deschis pentru copiii și tinerii din Zalău, în cartierul Porolissum.

“Locul de joacă și terenul de sport sunt parte din lucrările de amploare pe care le-am făcut în Porolissum, cu o parcare foarte generoasă, cu amenajarea văii, cu bănci, cu alei și intrări în scările de bloc refăcute. Cartierul are parte prin această modernizare de o nouă atmosferă, una civilizată și practică prin organizare, dar și frumoasă și relaxantă”, spune viceprimarul Teodor Bălăjel, prezent la recepția lucrărilor efectuate.

Potrivit acestuia, s-a lucrat în paralel și la locul de joacă de la Gulliver, și acesta reconstruit complet, și cu termen de finalizare zilele acestea. “Acest loc de joacă, generos prin suprafață și dotări, este unul dintre cele mai solicitate din Zalău datorită amplasamentului. Și aici au fost lucrări cuprinzătoare pentru reamenajarea întregii zone dintre blocul Gulliver și zona Uz Casnic, cu alei și spații verzi modernizate”, a precizat viceprimarul.

Adminsitrația locală va reabilita toate locurile de joacă din Zalău, dă asigurări Teodor Bălăjel.

“Continuăm să finalizăm modernizarea tuturor celor 42 de locuri de joacă din Zalău, pe care am reușit deja în cea mai mare parte să le reamenajăm și să le utilăm cu aparatură de joacă de ultimă generație și cu suprafețe cauciucate la sol pentru siguranța copiilor. Avem și cele zece parcuri realizate cu fonduri europene în foste zone degradate din oraș. Mai avem de recepționat două din totalul de zece și este chestiune de zile până o vom face”, a adăugat viceprimarul.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *