Zalău: Încă cinci puncte subterane de colectare a deșeurilor

Primăria municipiului Zalău a modernizat încă cinci puncte de colectare a deșeurilor menajere, în varianta de amplasare subterană a acestora. Punctele de colectare sunt pe strada Crișan, la bloc I58, strada Andrei Mureșanu, bloc A29, strada Victor Deleu, bloc G18, Bulevardul Mihai Viteazul bloc 120A și strada Lt. Col. Teofil Modoveanu, zona de lângă pod.

Joi, 8 decembrie, ”a fost demarată procedura de recepție a obiectivului de investiții <Modernizare a cinci puncte de colectare a deșeurilor menajere din Municipiul Zalău, în varianta de amplasare subterană>, în valoare de 403.273,15 lei cu TVA, din care valoarea finală a lucrărilor executate este de 393.753,15 lei cu TVA. Prin acest proiect de investiții au fost realizate cinci puncte de colectare a deșeurilor menajere în municipiu cu modalitatea de amplasare a acestora în subteran prin realizarea unor platforme hidraulice”, precizează municipalitatea.

Cele cinci puncte au fost recepționate de primărie împreună cu reprezentanții operatorului de salubritate, Brantner SA.

One Reply to “Zalău: Încă cinci puncte subterane de colectare a deșeurilor”

  1. Nu sunt concepute cu cap.1 fac zgomot 2. de pe maner poti lua o mie de microbi si paraziti…trebuiau facute exact ca la plastice si sticle, si hartie poti depune fara sa atingi ghena…dar unde nu i cap vai de sanatatea noastra!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *