Zalău: Haine contrafăcute, confiscate dintr-un magazin

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au confiscat luni, 12 februarie, aticole de îmbrăcăminte contrafăcute în valoare de peste16.500 de lei.

În timpul unor controale pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț cu produse contrafăcute, într-un magazin din Zalău polițiștii au descoperit 100 de articole de îmbrăcăminte, de diferite modele și mărimi, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate.

”Îmbrăcămintea respectivă, susceptibilă a fi contrafăcută, era inscripționată cu diferite însemne și inscripții similare mărcilor înregistrate, care ar putea induce sau produce confuzie în rândul cumpărătorilor. Obiectele de îmbrăcăminte cu suspiciuni de contrafacere, descoperite de polițiști în locația controlată, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor, expertizării, precum și pentru stabilirea prejudiciului cauzat titularilor de drepturi.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, precizează IPJ Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *