Politia Locală Zalău a fost sesizată din nou vineri, în jurul orei 14.00, cu privire la faptul că un bărbat a sustras de pe rafturile magazinului Carrefour – Silvania mai multe bunuri.

Apelul a fost făcut de către agentul de pază al supermarketu-lui, iar urma verificărilor polițiștilor locali a reieșit că este aceeași persoană care, miercuri, sustrase o plasă cu bunuri și făcuse scandal în aceeași locație.

”În urma descrierilor, polițiștii locali l-au identificat pe același M. M., din Bogdana, care în urmă cu două zile a facut scandal și a furat o plasă cu bunuri din același magazin. Persoana în cauză a fost predată unui echipaj de la Poliția Municipiului Zalău pentru continuarea cercetărilor”, se precizează în informarea Sindicatului Sed Lex – Poliția Locală Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut