Zalău: O fată de 14 ani a sărit de la etajul al doilea! A încercat să „evadeze” dintr-un Centru de Servicii Sociale

La Zalău, o fată în vârstă de 14 ani a sărit de la geam, încercând să ”evadeze” dintr-un Centru de Servicii Sociale, unde era găzduită.

”Marți, 12 decembrie a.c., în jurul orei 15.21, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 că o persoană ar fi căzut de la etajul 2 al unui clădiri, de pe strada Crișan din Zalău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana ca fiind o minoră, de 14 ani, din Zalău.

În urma evenimentului, minora a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, se arată într-un comunicat al poliției.

Adolescenta a avut noroc cu copacii din preajma imobilului, care i-au mai atenuat căderea.

Fata, care se află în grija statului, se afla la Complexul de Servicii Sociale nr. 1 Zalău, pe strada Crișan, mai exact în Centrul de primire în regim de urgență, de aproximativ o lună. Este însărcinată și a încercat să fugă la iubitul său. De altfel, tânăra nu se află la prima tentativă de acest fel, cea mai recentă fiind în urmă cu circa două săptămâni, când polițiștii au găsit-o în casa iubitului său.

Fata, alături de încă patru frați, a ajuns în grija statului în urmă cu aproximativ o lună, ambii săi părinți fiind în prezent în închisoare.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cazuri la indigo

Este al doilea incident de acest fel anunțat de poliție. O altă elevă s-a aruncat de la etajul al doilea al Colegiului Național Emil Racoviță din Iași, fata supraviețuind căzăturii.

S-a ales însă cu o fractură de bazin și a fost transportată de urgență la spital. Gestul extrem se pare că a fost voluntar și s-a petrecut după o ceartă cu un prieten, potrivit unor surse.

”La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei unități de învățământ, din municipiul Iași.

Persoana, respectiv o minoră, de 11 ani, a fost preluată de ambulanță, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidental”, se arată într-un comunicat la Poliției Române.

Din primele informații are fractura de bazin, un traumatism cranio cerebral si o sângerare nazală, scrie presa locală. (sursa ziare.com)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *