februarie 9, 2023

Zalău Fest, petrecerea anului. Dorian Popa, Ilinca & Gadjo, Shift și Crazy DJ printre artiștii care vor încinge atmosfera

La sfârșitul acestei săptămâni, de vineri până duminică, sălăjenii vor avea parte de o petrecere pe toate gusturile muzicale. Parcarea Value Centre va găzdui Zalău Fest, un eveniment care cuprinde concerte în aer liber, de târg de produse tradiționale și parc de distracții pentru copii. Evenimentele, voia bună și distracția vor debuta începând cu ora 18.00 a fiecărei zile din weekend.
Programul Zalău Fest a fost anunțat de organizatori în urma confirmării participării artiștilor care vor încânta publicul zălăuan. Viineri, 29 iulie, vor urca pe scenă Dorian Popa și Crazy DJ; sâmbătă, 30 iulie, vor susține concertul Shift, Ilinca & Gadjo Dilo și DJ Ionuț Mureșan, iar duminică, 31 iulie, este dedicată muzicii populare. Programul artistic și folcloric va fi susținut de către Aurora & Săndel Mihai, Ansamblul Artistic Profesionist „Porolissum” și Ansamblurile Folclorice „Meseșul Junior” și „Mugur Mugurel”.
Evenimentul este organizat de Zalău Value Centre împreună cu Produs de Cluj și Consiliul Județean Cluj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut