Rezultat parțial al punerii în aplicare a planului de investiții pentru anul 2022 votat de Consiliul Local Zalău, la inițiativa primarului Ionel Ciunt, este schimbarea radicală a aspectului zonei Casnica.

Cu aproape 203 mii de lei investiți, locuitorii din zonă au acum 40 de locuri de parcare nou-înființate, sistem de canalizare pluvială, alei de acces în scările blocurilor și trotuare, iluminat public nou și, în curând, va fi finalizată și reamanajarea spațiului verde.

Lucrările au fost realizate de angajații Citadin, așa cum reiese din informarea municipalității.

”Primăria municipiului Zalău, prin compania Citadin, a finalizat lucrările la proiectul de investiții *Amenajare parcare zona Casnica*.

Zona a prins culoare prin transformarea ei și au fost amenajate 40 de noi locuri de parcare. Citadin a realizat un sistem de preluare a apelor pluviale și a fost instalat iluminat nou. De asemenea, Citadin a amenajat alei pavate până la intrarea în blocuri, iar în câteva zile se vor amenaja și spațiile verzi. Valoarea proiectului de investiții este de 202.911,95 lei inclusiv TVA”, se arată în comunicatul Primăriei Zalău.

1 thought on “Zalău: Față nouă pentru zona Casnica

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut