Zalău: Față nouă pentru zona Casnica

1
1549

Rezultat parțial al punerii în aplicare a planului de investiții pentru anul 2022 votat de Consiliul Local Zalău, la inițiativa primarului Ionel Ciunt, este schimbarea radicală a aspectului zonei Casnica.

Cu aproape 203 mii de lei investiți, locuitorii din zonă au acum 40 de locuri de parcare nou-înființate, sistem de canalizare pluvială, alei de acces în scările blocurilor și trotuare, iluminat public nou și, în curând, va fi finalizată și reamanajarea spațiului verde.

Lucrările au fost realizate de angajații Citadin, așa cum reiese din informarea municipalității.

”Primăria municipiului Zalău, prin compania Citadin, a finalizat lucrările la proiectul de investiții *Amenajare parcare zona Casnica*.

Zona a prins culoare prin transformarea ei și au fost amenajate 40 de noi locuri de parcare. Citadin a realizat un sistem de preluare a apelor pluviale și a fost instalat iluminat nou. De asemenea, Citadin a amenajat alei pavate până la intrarea în blocuri, iar în câteva zile se vor amenaja și spațiile verzi. Valoarea proiectului de investiții este de 202.911,95 lei inclusiv TVA”, se arată în comunicatul Primăriei Zalău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.