Zalău: Doi candidați pe postul de șef la Direcția Corp control

Primăria Municipiului Zalău a publicat rezultatele etapei de selecție a dosarelor la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de director executiv grad II la Direcţia corp control din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Zalău.

Potrivit documentului publicat pe site-ul Primăriei, s-au înscris în competiție doi candidați, ambii fiind declarați admiși. Unul dintre candidați este actualul director interimar al Direcției, Laurențiu Ghiuruțan. Acesta și-a depus dosarul de candidatură în data de 10 iunie, având numărul de înregistrare 47102/10.06.2022.

În ultima zi de depunere a candidaturilor, 21 iunie, s-a mai înscris un candidat, având numărul de înregistrare a dosarului 49636/21.06.2022.

Din surse neoficiale, am aflat că al doilea pretendent al funcției este un clujean și are vârsta apropiată de pensionare. Dacă informațiile vor fi confirmate, este al doilea clujean care își dorește o funcție de conducere în cadrul administrației locale din Zalău, după cazul candidatului pentru funcția de director al Sport Club Municipal.

Condițiile care trebuiau îndeplinite pentru a candida pentru funcția de director executiv la Corp control au fost: să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Domeniul Ştiinţe inginereşti sau Ştiinţe sociale; să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de maşter în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă; să aibă minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Dosarele s-au putut depune până la data de 21 iunie, la ora 16.00. Selecția dosarelor s-a realizat în termen de 5 zile lucrătoare de la termenul de depunere a dosarelor. Proba scrisă, cea de-a doua etapă a concursului, va avea loc la data de 5 iulie, la ora 10:00. Cea de-a treia probă, interviul, va avea loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Vă reamintim că funcția de director executiv a Direcției Corp control a devenit vacantă în urma decesului lui Ștefan Jugrestan, la finele lunii noiembrie 2020. Acesta a suferit un stop cardio-respirator în timpul deplasării sale spre serviciu. Director interimar a fost desemnat, câteva luni mai târziu, Laurențiu Ghiuruțan. Acesta conduce Direcția de la 1 martie 2021, însă este și unul dintre cei care a contribuit la înființarea acestei direcții, în anul 1998.

3 thoughts on “Zalău: Doi candidați pe postul de șef la Direcția Corp control

  1. Cand era in scoala la Românași, Lenți abia trecea clasa, iar acuma se vrea mare șef.
    Mai ii si mare in clanță cu unii alții pe facebook, ca dovada ca freaca menta la servici.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.