septembrie 25, 2023

Zalău: Containere gratuite pentru a arunca molozul

0

Pentru a veni în sprijinul zălăuanilor care își reabilitează locuințele și nu au unde să arunce molozul, firma Brantner Environment și primăria pun la dispoziție începând de miercuri, 19 octombrie, în mod gratuit, cinci containere metalice.

Până acum, zălăuanii nu au avut unde depozita acest tip de deșeuri, fiind nevoiți să închirieze, contra cost, un astfel de container de la Brantner.

Cele cinci containere sunt destinate depozitării deșeurilor rezultate din activități precum reamenajarea și reabilitarea interioară sau exterioară a locuințelor (moloz), precum și deșeurilor voluminoase.

Acestea au fost amplasate în cinci zone diferite din oraș: pe Str. Pictor Ioan Sima, bl. P25 (Cartier Brădet); Str. Corneliu Coposu, bl. P+10 (peste drum de Camera de Comerț și Industrie Sălaj); Str. Toporașilor, bl. S23 (Cartier Porolissum – lângă pod); Cartier Dumbrava Nord bl. F1(peste drum de parc); Str. Ioan Nechita, bl. F10( peste drum de Piata Dumbrava).

Containerele sunt destinate persoanelor fizice, cu mențiunea ca acestea să nu fie folosite și pentru a arunca deșeuri menajere ori periculoase.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut