Zalău, Cehu Silvaniei şi Jibou intră în carantină

2
4945

Din cauza numărului mare de cazuri de covid-19, dar şi pentru a evita răspandirea virusului, autorităţile sălăjene au anunţat luni seara că au demarat procedura de instituire a carantinei pentru localităţile Zalău, Cehu Silvaniei şi Jibou. Reprezentanţii Prefecturii Sălaj au afirmat că nu pot oferi deocamdată mai multe detalii cu privire la ce presupune, concret, această carantinare, şi nici perioada pentru care va fi instituită.

De altfel, chiar premierul Ludovic Orban a cerut ca localitătţile unde se înregistrează o incidenţă crescută a cazurilor de coronavirius să intre în carantină.

La Zalău incidenta cazurilor este de 8.47 la o mie de locuitori, la Jibou 10.31, iar la Cehu Silvaniei 9.45.

La nivel național, Sălajul rămâne județul unde se înregistrează cea mai mare incidență a cazurilor: 5,17 la mia de locuitori.

2 COMENTARII

  1. Carantina? Multinationalele vor sa produca cu orice pret bani.O mare parte dintre angajati fac naveta.Tenaris,Michelin,Kaufland,Carefour, nu vor institui carantina.Si atunci care-i rostul?Iar incepem cu „derogarile” din primavara?Este o laba trista!Dk vreti carantina,asta inseamna ca nu iese/niu intra nimeni in Zalau.Poi,in trei zile va aprovizionati si poi,nimeni nu mai iese din casa tri saptamani numa cu salvarea.Dar nu se poate fiindca economia nu-i asa,tre’sa mearga.Viata unora poa’sa se opreasca.Ce conteaza.Capitalismul sa triumfe!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.