decembrie 9, 2022

Zalău: Campanie de colectare a deșeurilor electrice

Primăria Municipiului Zalău și Sistemul Național de Colectare DEEE organizează în perioada 1 – 29 noiembrie 2022, o campanie de colectare a deșeurilor electrice.

Cetățenii și reprezentanții firmelor și instituțiilor care au de predat deșeuri electrice pot solicita preluarea acestora, telefonic la 0756 030 602 și la numărul scurt *7711, sau completând simplu și rapid formularul de comandă online pe site-ul www.e-deseu.ro.

Sâmbătă, 19 noiembrie, între orele 09:00-15:00, aparatele electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare care vor fi amenajate în Zalău: cartier Porolissum – lângă PECO; cartier Brădet – lângă Codiflor; cartier Dumbrava – lângă Piaţă.

Organizatorii campaniei de reciclare oferă tuturor cetățenilor care aleg să predea deșeurile la punctele de colectare, pe loc, 30 lei pentru deșeuri de tip mașini de spălat rufe/vase (complete); 20 lei pentru deșeuri de tip frigider, combină frigorifică, aragaz sau cuptoare de gătit, aparate de aer condiționat (complete) sau 10 lei pentru alte deșeuri electrice complete în greutate de minim 20 de kilograme.

”Implică-te pozitiv în colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Vizitează www.e-deseu.ro, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să-ți respecți comunitatea din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!”, transmit organizatorii campaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *