februarie 9, 2023

Zalau: Blocurile ANL – la stadiul finisajelor

Dupa cum am mai relatat in ziarul nostru, in Cartierul Dumbrava Nord din Zalau, pe strada Viitorului se afla in constructie un numar de 6 blocuri ANL cu cate 15 apartamente fiecare. Lucrarile au fost incredintate, in urma licitatiei, societatii “Constructii Montaj” SA Zalau, iar finantarea este asigurata de catre Agentia Nationala a Locuintei.
“Pe perioada de timp friguros, lucrarile au fost oprite, ne-a precizat dl. ing. Traian Opris, directorul SC Constructii-Montaj SA Zalau. Acum am reluat lucrul, accentul punandu-se, in principal, pe finisajele exterioare si interioare. Stadiul la zi ne indreptateste sa speram ca lucrarile la aceste 6 blocuri ANL vor fi incheiate la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie. As dori sa va mai spun ca, in aceeasi zona, adica, pe strada Viitorului din Dumbrava Nord, se vor mai construii inca 6 blocuri ANL. De altfel, am si demarat lucrarile la fundatiile acestora care vor totaliza un numar de 74 apartamente”.
De mentionat ca in acest perimetru, paralel cu lucrarile de constructie a blocurilor, s-au executat si cele tehnico-edilitare: drumuri, alei, canalizare menajera, alimentare cu apa, racord la reteaua de gaz, iluminat public. Toate aceste lucrari tehnico-edilitare sunt finantate integral de catre Primaria municipiului Zalau, care de altfel, a asigurat si amplasamentul (terenul) atat pentru blocurile ce vor fi date in folosinta in aceasta primavara, cat si pentru celelalte 6, din etapa a II-a, care urmeaza a fi construite.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut