Zalău: Bazinul didactic de înot e aproape gata

Primăria Zalău anunță că lucrările de construcție la bazinul didactic de înot din Dealu Morii sunt realizate în proporție de 90 la sută.

Asta înseamnă că, în câteva luni, bazinul va putea fi dat în folosință iubitorilor de înot. În momentul de față se lucrează la finisajele interioare, la placarea pardoselilor și urmează dotarea cu mobilier. Apoi vor fi făcute probele de funcționare și trebuie obținute autorizările necesare.

”Cu finanțare din fonduri guvernamentale, în cartierul Dealul Morii se află în construcție un bazin didactic de înot, investiție care va fi finalizată în primăvara acestui an. Odată cu finalizarea lucrărilor vor fi făcute probe de funcționare, urmând să poată fi utilizat de copii, atât în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, înafara programului școlar”, precizează municipalitatea.

Primăria Zalău a solicitat finanțare de la Compania Națională de Investiții care, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de înot, a decis realizarea proiectului. Suma alocată pentru construcția bazinului și a dotărilor necesare este de 8,5 milioane lei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *