noiembrie 27, 2022

Zalau- alte doua contracte semnate de Primarie pentru modernizari in valoare de 17,7 milioane de lei

Luni, 2 decembrie 2019, in cadrul conferintei de presa privind pregatirele pentru sarbatorile de iarna, primarul Ionel Ciunt a profitat de ocazie pentru a mediatiza semnarea a doua contracte de executie-achizitie incheiate de Primarie cu firme salajene pentru moderinzari de infrastructura. Semnarea contractelor a avut loc in cadrul conferintei de presa.

rn

Primul contract semnat a fost "Modernizare coridor integrat de mobilitate urbana axa Est-Vest strada Corneliu Coposu si strada avram Iancu". Contractul este in valoare de 12.774.689 lei din fonduri europene." Primarul a declarat ca "termenul de executie al acestor lucrari este de 24 de luni, dupa ce se va emite ordinul de incepere al lucrarilor. Perioada de garantie pentru aceste lucrari este de 5 ani. Tipurile de lucrari care se vor face in cadrul acestui coontract vor fi reabilitare trotuare si construirea unor piste de biciclete, infrastrucutura rutiera, relocare si protectia utilitatilor din zona respectiva. De asemenea, cablurilor de pe stalpi vor fi introduse intr-o canalizatie tehnica. Executantul lucrarii este asocierea dintre firmele SC avril si SC Delcar, care a castigat licitatia publica.

rn

Cel de al doilea contract semnat a fost cel de “Modernizare coridor integrat mobilitate urbana axa Sud strada 22 Decembrie 1989", care priveste o portiune, nereabilitata inca, la iesire spre aghires. Conform primarului Ionel Ciunt valoarea lucrarilor este de 5.023.734 lei, aici fiind inclus si TVa-ul. Tipurile de lucrarile sunt aceleasi mentionate la primul contract. aici termenul de executie este de 12 luni, termenul de garantie 5 ani. Executantul lucrarii este firma Sc Drum Construct.

rn

La aceste proiecte lucrarile urmeaza sa inceapa de anul viitor, primarul a tinut sa precizeze reprezentantilor firmelor salajene ca nu se doreste intarzierea cu aceste contracte, mai ales ca sunt societati comerciale despre care Ciunt declara ca "am lucrat foarte bine".

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *