noiembrie 29, 2022

Una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instant, WhatsApp, ar putea deveni o aplicație cu plată.

Potrivit playtech, Meta pregătește o versiune premium a aplicației care va funcționa pe bază de abonament. În codul înscris în varianta Beta a WhatsApp au fost descoperite trei funcții noi care vor fi disponibile utilizatorilor doar contracost. Zvonurile nu exclud varianta ca și alte facilități să fie incluse până la lansarea în mod oficial a acesteia sau ulterior.

Majoritatea aplicațiilor mobile au și o versiune Beta, fiind cea în care utilizatorii pot folosi viitoarea variantă a aplicației și în care erorile sunt corectate pe baza feedbackului oferit de către utilizatori, dezvoltatorilor. În versiunea Beta a aplicației WhatsApp au fost descoperite detalii care conturează tot mai tare ideea unei variante plătite a acesteia.

Cei care vor dori să se aboneze la varianta premium vor beneficia de un link personalizabil pentru profilul lor de WhatsApp. Acest link poate fi modificat la fiecare trei luni și reprezintă o modalitate mai ușoară de a contacta o companie de exemplu, decât în varianta clasică, pe baza numărului de telefon.

WhatsApp video cu 32 de participanți

Cea de-a doua facilitate arată că versiunea premium va permite conectarea simultană a până la 10 dispozitive pentru același cont existent. În prezent, limita fiecărui utilizator este de 4 dispozitive conectate în același timp pe același cont.

Pentru cei care lucrează de acasă, dezvoltatorii aplicației s-au gândit să faciliteze conversațiile prin apel video mărind numărul de participanți. A treia funcție nouă va oferi celor care vor plăti abonamentul să inițieze apeluri video cu până la 32 de participanți.

Anterior, era cunoscut faptul că gigantul tehnologic testează varianta apelului video criptat cu până la 32 de participanți, însă nu se cunoștea că acest serviciu ar urma să fie oferit în schimbul unei sume de bani. Ca o concluzie, WhatsApp Premium se adresează mai mult companiilor, astfel că vor beneficia de facilități care pot mări productivitatea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *