noiembrie 30, 2022

WC-ul de 2 miliarde de lei din centru Zalaului a disparut!

Acum cand pe platou, mai ales seara vin zeci de copii cu parintii, sa vada luminitele de Craciun, sau sa se dea cu masinutele si cu trenuletul, faimoasa toaleta de aproape doua miliarde de lei vechi din centrul Zalaului a disparut. Conform primarului Ionel Ciunt toaleta era nefunctionala, aceasta a fost dusa la baza Citadin unde se va incerca repararea ei si plantarea ei in alta zona. Intre timp, primarul ne-a declarat ca parintii au cel putin doua variante unde sa-si duca copii, in caz de necesitate fiziologica, una la Consiliul Judetean la intrare, iar alta in Parcul Central.

rn

La vremea cand investitia de 170.000 de lei a fost aprobata, sub mandatul primarului Radu Capalnasiu (PNL), viceprimarul PSD Daniela Cota declara ca toaleta publica era mai mult decat necesara avand in vedere numarul mare de copii care se joaca pe platou.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *