noiembrie 30, 2022

Vremea se amelioreaza treptat, in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), estimeaza o incalzire treptata a vremii, determinand un ecart termic cu valori peste cele normale in prima decada a lunii noiembrie, in special saptamana viitoare, in perioada 4-8 noiembrie, cand sunt prognozate maxime de 15…19 grade. 

rn

De asemenea, in acest weekend temperaturile cresc usor dar in anumite zone din judetul Salaj vor fi si ploi.

rn

Prognoza meteo la Zalau:

rn

Vineri, 1 noiembrie: In timpul zilei cerul va fi mai mult senin. Nu vom avea parte de ploaie. Max: 10 grade C — Min: 1 grade C.

rn

Sambata, 2 noiembrie: Inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer innorat, iar acesti nori vor aduce si ploaie. Aceasta ploaie va continua si in timpul serii. Max: 8 grade C — Min: 7 grade C.

rn

Duminica, 3 noiembrie: Temperaturile cresc fata de ziua de sambata. In Zalau, de dimineata si pana seara soarele va sta ascuns in spatele norilor, va fi o zi innorata. Totusi, aceasta zi nu prezinta sanse de aparitie a ploilor. Max: 17 grade C — Min: 12 grade C.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *