Vremea a creat probleme în aproape tot județul

0
913

În urma fenomenelor meteo care s-au manifestat miercuri la nivelul județului, pompierii sălăjeni au fost chemați să intervină de 30 de ori, în patru ore.

Au fost probeme pe raza a 9 UAT-uri (Zalău, Jibou, Ileanda, Crișeni, Someș Odorhei, Coșeiu, Sărmășag, Măieriște și Carastelec). Pompierii au fost solicitați pentru pentru degajarea arborilor sau stâlpilor căzuți pe firele electrice, partea carosabilă sau acoperișuri, degajarea unor elemente de construcție de la acoperișurile avariate ale unor imobile, chiar și la un incendiu, în localitatea Măieriște, unde o casă a fost lovită de trăznet.

În niciuna dintre situațiile gestionate nu au fost înregistrate victime.

La Zalău, pompierii au fost solicitați, printre altele, să degajeze sensul giratoriu de la Banc Post, blocat de un copac căzut, să elibereze partea carosabilă pe strada Lupului, blocată de un copac, dar și să degajeze curtea de la UPU Zalău, unde un copac a fost pus la pământ. Au fost chemați, de asemenea, să scoată apa din casa scării la blocul T1, pe strada Păcii.

La Jibou, vijelia a pus la pământ mai mulți copaci și a distrus acoperișurile mai multor imobile.

În mai multe comune, a fost nevoie de intervenția echipajelor ISU pentru eliberarea carosabilului blocat de copaci, stâlpi sau fire de curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.