octombrie 5, 2022

Vreau sa va aduc multumiri

Printr-o nefericita intamplare, vineri, 30 ianuarie a.c., in jurul orei 12,45, mi-am pierdut portmoneul in zona Agentiei de voiaj din Zalau.
Spre bucuria mea, l-am recuperat ca urmare a gestului de omenie al unei femei care, dupa ce l-a gasit, a predat portmoneul la politie.
Sincer, eu as dori sa-i aduc multumiri, dar, din pacate, dupa cum am fost informat de la politie, binefacatoarea nu si-a dat numele.
O rog frumos sa ma contacteze la telefon nr. 0744-587132 pentru ca, repet, vreau sa-i multumesc si sa ma revansez pentru gestul sau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.