octombrie 1, 2022

Vor prima victorie din acest an

HC Zalau-CSM Ploiesti
Fara succes in acest an, HC Zalau primeste vizita celor de la CSM Ploiesti, duminica, 1 februarie, intr-o partida din etapa a XIV-a, prima a returului. Cu doar doua egaluri inregistrate in acest an, formatia antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu nu are decat varianta victoriei fiind pe o pozitie delicata in clasamentul Ligii Nationale: locul 11, cu 10 puncte. Nici formatia din Ploiesti nu sta bine in clasament, ocupand locul 13, cu doar 5 puncte din treisprezece jocuri. Din acest motiv, HC Zalau cu siguranta va avea un meci greu, iar daca fetele se vor concentra la maxim, vor putea sa-si adjudece prima victorie din acest an.
Dupa partida cu Deva, zalauanca Adriana Holhos a intrat in clasamentul celor mai bune marcatoare, pe locul 8 cu 81 de goluri, in timp ce Andreea Dospin, de la CSM Ploiesti, este cea mai buna marcatoare din tabara oaspetelor, fiind pe locul 6, cu 87 de goluri marcate in cele treisprezece etape de pana acum.
PROGRAMUL ETAPEI a XIV-a DUMINICA, 1 FEBRUARIE
Rulmentul Urban Brasov-HCM Stiinta Baia Mare
HCM Roman-Oltchim Rm. Valcea
HC Otelul Galati-HC Dunarea Braila
Rapid CFR Bucuresti-Tomis Constanta
KZN Slatina-CSM Cetate Devatrans
HC Zalau-CSM Ploiesti
“U” Jolidon Cluj-HCM Hidroconcas Buzau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.