Vopsea naturală de păr: cum să o folosești și merită?

Există multe prejudecăți asociate cu coloranții naturali, dar tehnologia modernă nu stă nemișcată. Astăzi suntem gata să vă vorbim despre cea mai inovatoare vopsea naturală de păr și să oferim instrucțiuni complete de îngrijire după acest tip de colorare.

Ce este vopseaua naturală de păr?

Vopseaua naturală de păr este un pigment bazat pe componente naturale: de exemplu, henna, basma, mușețel, salvie și alte plante. Acest tip de vopsea de păr nu trebuie să conțină compuși și componente chimice complexe, care sunt obținute prin mijloace artificiale.

Colorare fără daune: revizuirea celor mai buni coloranți naturali Botanea

Mulți stiliști în colorimetrie au apreciat deja noul produs de vopsire – Botanea de la L’Oréal Professionnel. Este o gamă de trei coloranți pe bază de sută la sută ingrediente de origine vegetală – henna, cassia și indigo. Colorarea vegetală permite corectarea și neutralizarea nuanțelor, precum coloranții obișnuiți profesionali.

Paleta de culori și procesul de colorare

Datorită combinării pudrei din plante cu coloranții de henna, indigo și cassia puteți obține absolut orice nuanță: de la negru saturat și maro cu subton albastru până la blond nisip.

Este potrivită atât pentru părul natural nevopsit, precum și pentru cel decolorat (consultați un profesional). De asemenea, Botanea este potrivită și pentru firele cărunte. Coloranții naturali vor acoperi eficient atât rădăcinile cât și întreaga lungime a părului.

Pudra Botanea este amestecat în proporția potrivită și diluată cu apă fierbinte, procesul asemănându-se cu aplicarea unei măști calde. Datorită efectului termic, care asigură cea mai bună penetrare a pigmentului în păr și uleiului de nucă de cocos din compoziție, părul devine mătăsos și foarte bine îngrijit.

Cum se folosește?

Experții noștri nu recomandă auto_colorarea. Dar totuși, merită să aflați mai multe despre procesul de colaborare cu Botanea și alte vopsele vegetale, cel puțin în scopul erudiției generale.

Teai decis cu nuanța? Atunci consideră că jumătate de treabă este făcută!!! Procesul de colorare în sine nu va fi dificil dacă urmați instrucțiunile noastre.

❖ Amestecă în prealabil puțină pulbere cu apă și aplică pe brațul cotului sau în spatele urechii pentru a efectua un test de sensibilitate. Dacă reacțiile și roșeața nu apar în ziua următoare, atunci puteți continua cu siguranță colorarea.

❖ Spălați-vă părul cu șampon.

❖ Se amestecă coloranții în proporția potrivită. În acest moment, coloriștii Botanea activează amestecul cu apă caldă. 

❖ Aplicați amestecul pe toată lungimea.

❖ Lăsați pentru 30-60 de minute.

❖ Spălați cu șampon, după care aplicați balsamul pentru tipul tău de păr.

Apropo, pentru a întări părul și al face mai strălucitor îți recomandăm procedura Botanea Gloss – colorare naturală incoloră pe bază de cassia, care poate fi utilizată pentru îngrijirea părului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *