Vom câstiga locul 1. Suntem mai buni decât Cosniciu si Sporting Zalau

Vom câstiga locul 1. Suntem mai buni decât Cosniciu si Sporting Zalau

Golgheterul liderului Seriei Vest din Liga a V-a este sigur ca echipa sa va câstiga primul loc la finalul acestui sezon, în care Vointa se lupta cu alte doua formatii pentru suprematie

rn

La fel ca si în sezonul trecut, lupta pentru locul 1 în Seria Vest a Ligii a V-a este un acerba si nu mai putin de 4 echipe au sanse reale sa câstige primul loc, este vorba despre Vointa Dersida, Steaua Cosniciu, Sporting Zalau si Stejarul Sîg.
Deocamdata, lider este Vointa Dersida, echipa omogena, care la fel ca si în sezonul trecut, când a pierdut dramatic locul 1, se lupta pentru suprematie. Dupa sezonul bun facut în sezonul trecut, la Dersida a ajuns si Sergiu Pop, cel care a contribuit serios la ascensiunea echipei, marcând 20 de goluri, fiind golgheterul formatiei, la egalitate cu Silviu Gorgan.
Dupa succesul de la Gloria Ban, în care “Zidane” a fost omul meciului, duminica, Vointa Dersida a avut zi libera, având în vedere ca AS Carastelec nu s-a prezentat, astfel ca Sergiu Pop si compania vor mai pune 3 puncte în clasament.
Cu cinci etape ramase de disputat, formatia din Dersida are prima sansa la titlu, având în vedere ca are avantaj de 3 puncte fata de urmatoarea clasata, Steaua Cosniciu. În aceste conditii, Sergiu Pop considera ca echipa sa va obtine locul 1 si abia asteapta confruntarea cu Sporting Zalau.
“Suntem la mâna noastra în ultimele sase etape si avem si varianta sa pierdem un joc. Cred ca vom termina acest campionat pe primul loc fiindca la ora actuala, Vointa Dersida este mai buna decât Steaua Cosniciu si Sporting Zalau. Abia asteptam meciul de la Zalau, care cred ca va fi un joc cu mult peste nivelul din Liga a V-a”, ne-a declarat Sergiu Pop.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *