Vom avea sau nu certificat verde obligatoriu?

0
2272

Introducerea certificatului verde în România rămâne deocamdată sub semnul întrebării. Ministrul propus de PSD la Sănătate, Alexandru Rafila, a anunțat că certificatul verde ar putea fi introdus după trei săptămâni de creştere consecutivă a ratei de infectare şi eliminat când aceasta scade.

În prezent, legea privind obligativitatea certificatului verde Covid la locul de muncă este blocată în Camera Deputaților, după ce, în data de 27 octombrie, a fost respinsă de Senat.

Certifictul verde este obligatoriu în momentul de față pentru a putea intra în instituții publice, la mall sau la restaurant.

Acesta a fost introdus prin Hotărâre de Guvern, nu prin lege.

Alexandru Rafila a susținut că nu se va renunța la legea privind introducerea certificatului verde Covid, dar că, cel mai probabil, acesta trebuie reglementat printr-un nou act normativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.